Kinderdisco!

De Johnny Glitter Kinderdisco!

Heeft u interesse in een volledig verzorgde supertoffe en betaalbare kinderdisco's van A - Z. Feestartiest Johnny Glitter komt langs om de kinderen een fantastische tijd te bezorgen.

In Johnny's DJ repertoire zitten de grootste kinderhits zoals Helikopter, Het Vliegerlied, Tsjoe Tsjoe Wa en nog veel meer. Met zijn eigen liedje Springen Springen Springen weet Johnny Glitter de muzikale harten van de kinderen te stelen. Allemaal dansen ze graag mee op zijn liedje. Met zijn hit Waanzinnig Gedroomd (een remake van Kinderen voor Kinderen) en een Lang-zal-ze-leven lied voor de kinderen die bijna jarig zijn, maakt hij van uw feestje een groot succes.   

Tijdens de kinderdisco worden ook spelletjes gespeeld, zoals Stop Dans en Limbo dansen. Daarnaast deelt Johnny disco lolly’s uit. Kortom:  een superleuke kinderdisco!

 

Kinderdisco met:

  • zang

  • DJ

  • spelletjes

  • dansjes

  • weggevertjes

 

De show duurt standaard 1 uur. Extra tijd kan bijgeboekt worden. Ook is het mogelijk om een drive-in show (geluid en licht) in te huren voor bij de show.

Voor informatie kunt u contact opnemen met It's Life, 06 - 1049 1457, info@itslife.tv. Het nummer Springen Springen Springen kunt u zien en beluisteren op johnnyglitter.nl

kinderdisco.jpg