Kinderdisco!

De Johnny Glitter Kinderdisco!

Heeft u interesse in een volledig verzorgde supertoffe en betaalbare kinderdisco's van A - Z. Feestartiest Johnny Glitter komt langs om de kinderen een fantastische tijd te bezorgen.

In Johnny's DJ repertoire zitten de grootste kinderhits zoals Helikopter, Het Vliegerlied, Tsjoe Tsjoe Wa en nog veel meer. Met zijn eigen liedje Springen Springen Springen weet Johnny Glitter de muzikale harten van de kinderen te stelen. Allemaal dansen ze graag mee op zijn liedje. Met zijn hit Waanzinnig Gedroomd (een remake van Kinderen voor Kinderen) en een Lang-zal-ze-leven lied voor de kinderen die bijna jarig zijn, maakt hij van uw feestje een groot succes.   

Tijdens de kinderdisco worden ook spelletjes gespeeld, zoals Stop Dans en Limbo dansen. Daarnaast deelt Johnny disco lolly’s uit. Kortom:  een superleuke kinderdisco!

 

Kinderdisco of verjaardagsfeestje met:

  • zang

  • DJ

  • spelletjes

  • dansjes

  • Sneeuw / bellenblaasmachine

  • weggevertjes

 

De show duurt standaard 1 uur. Extra tijd kan bijgeboekt worden. Ook is het mogelijk om een drive-in show (geluid en licht) in te huren voor bij de show.

Voor informatie kunt u contact opnemen met It's Life, 06 - 1049 1457, info@itslife.tv. Het nummer Springen Springen Springen kunt u zien en beluisteren op johnnyglitter.nl

Wij hopen dat wat u hier gezocht heeft  dat u dat hebt gevonden!

kinderdisco gezocht
kinderdisco 0003.jpg

De leukste kindershow / Kinderdisco boeken? Genoeg gezocht, Johnny Glitter is de Kinds DJ zanger die een mooi feest kan maken voor uw kinderen op hun verjaardag of welk evenement dan ook.

Reacties:

Ingmar en Astrid:  Wat een leuke show vol liedjes dansen en springen! Onze kids hebben genoten.

Dorpsdag Anja: Bedankt voor de leuke show die jullie hebben neergezet.

Voetbalclub Boris: De combinatie van zang en dans met de kinderen was fantastisch!