top of page

De Johnny Glitter Kinderdisco!

Johnny Glitter is bekend van Holland’s Got Talent, zijn EK Hit 2021 op Radio 538 & Het gezicht van de Nationale Beweeg Dag

Heeft u interesse in een volledig verzorgde, supertoffe én betaalbare kinderdisco? Feestartiest Johnny Glitter komt langs om de kinderen een fantastische tijd te bezorgen.

In Johnny's DJ repertoire zitten de grootste kinderhits zoals “Helikopter, Het Vliegerlied, Tsjoe Tsjoe Wa” en nog veel meer. Met zijn eigen liedje “Springen, Springen, Springen” weet Johnny Glitter de muzikale harten van de kinderen te stelen. Allemaal dansen ze graag mee op zijn liedjes. Met zijn hits: “Hoofd, schouders, knie en teen, Het Wilhelmus, Waanzinnig gedroomd (een remake van Kinderen voor Kinderen) en een Lang-zal-ze-leven” een lied voor de kinderen die bijna jarig zijn, maakt hij van uw feestje een groot succes. Tijdens de kinderdisco worden ook spelletjes gespeeld, zoals de stopdans en Limbo dansen. Daarnaast deelt Johnny disco lolly’s uit. Kortom: Een superleuke kinderdisco!

 

Kinderdisco of verjaardagsfeestje met:

  • zang

  • DJ

  • spelletjes

  • dansjes

  • Sneeuw / bellenblaasmachine

  • weggevertjes

 

De show duurt standaard anderhalf uur.

 

Voor informatie kunt u contact met ons opnemen boekingskantoor opnemen.

kinderdisco gezocht
kinderdisco

De leukste kindershow / Kinderdisco boeken? Genoeg gezocht, Johnny Glitter is de Kinds DJ zanger die een mooi feest kan maken voor uw kinderen op hun verjaardag of welk evenement dan ook.

Reacties:

Ingmar en Astrid:  Wat een leuke show vol liedjes dansen en springen! Onze kids hebben genoten.

Dorpsdag Anja: Bedankt voor de leuke show die jullie hebben neergezet.

Voetbalclub Boris: De combinatie van zang en dans met de kinderen was fantastisch!

kinderdisco Johnny Glitter DJ kinder disco  kinderen gezocht boeken kids  DJ  artiest  Gezocht   themaparty  outfit  verziering  Boeken  boekingskantoor inhuren  prijs feest verjaardag zanger artiest

bottom of page