top of page
Johnny glitter bewegen boekje mockup.webp

Johnny Glitter en Don de Manager zijn in de ban van lekker eten en bewegen. Lees snel wat ze beleven, zoek de verschillen en het verborgen woord.

 

Leuk & leerzaam (3-9 jaar)

Korte verhalen van Johnny Glitter en Don de Manager. Ze beleven altijd weer avonturen met een knipoog, over leuke en leerzame onderwerpen. Gezellig om samen te lezen! Voor de kleintjes leuk om voorgelezen te worden, of om zelf te ‘leren’ lezen.

We gebruiken een speciaal lettertype voor kinderen met dyslexie. Dit zorgt ervoor dat het prettig leest. De tekst wordt ondersteund met beeldende illustraties.

Heb jij alle glitter letters en de 7 verschillen gevonden?
NBD-youtube-header.webp
Johnny Glitter schittert op het podium tijdens de Nationale Beweeg Dag

Bewegen

Welkom bij het beweegthema van Johnny Glitter! Ben je op zoek naar een bron van inspiratie en motivatie om actief te worden? Dan ben je hier aan het juiste adres! Ontdek het boekje "Bewegen", het bevat een grappig en educatief verhaal met levendige illustraties. Bekijk de videoclip "Bewegen" van Johnny Glitter en vind hier de oplossingen van de glitter letter uit het boekje. Dus wacht niet langer! Stap in het avontuur van "Bewegen" en ontdek de kracht van beweging samen met Johnny Glitter.

bottom of page