top of page

De Johnny Glitter Familie Show!

Johnny Glitter is bekend van Holland’s Got Talent & de EK Hit 2021 op Radio 538

Heeft u interesse in een volledig verzorgde, supertoffe én betaalbare familie show? Feestartiest Johnny Glitter komt langs om de kinderen en de volwassenen een fantastische tijd te bezorgen.

In Johnny's DJ repertoire zitten de grootste kinderhits zoals “Helikopter, Het Vliegerlied, Tsjoe Tsjoe Wa” in combinatie met jaren 90 hits, dance en top 40 muziek. Met zijn eigen liedje “Springen, Springen, Springen” weet Johnny Glitter de muzikale harten van de kinderen te stelen. Allemaal dansen ze graag mee op zijn liedjes. Met zijn hits: “Hoofd, schouders, knie en teen, In de maneschrijn, Waanzinnig gedroomd (een remake van Kinderen voor Kinderen) en een Lang-zal-ze-leven” een lied voor de kinderen die bijna jarig zijn, maakt hij van uw feestje een groot succes. Tijdens de kinderdisco worden ook spelletjes gespeeld, zoals de stopdans en Limbo dansen. Daarnaast deelt Johnny disco kleurplaten uit. Kortom: Een superleuke feest!

 

familie show met:

  • zang

  • DJ

  • spelletjes

  • dansjes

  • Sneeuw / bellenblaasmachine

  • weggevertjes

 

De show duurt standaard anderhalf uur en kan met óf zonder geluid en licht (Drive-in show) ingehuurd worden. Extra tijd kan bijgeboekt worden.

 

Voor informatie kunt u contact opnemen met It's Life, 06 - 1049 1457, info@itslife.tv.

Kinderdisco
kinderdisco

De leukste kindershow / Kinderdisco boeken? Genoeg gezocht, Johnny Glitter is de Kinds DJ zanger die een mooi feest kan maken voor uw kinderen op hun verjaardag of welk evenement dan ook.

Reacties:

Ingmar en Astrid:  Wat een leuke show vol liedjes dansen en springen! Onze kids hebben genoten.

Dorpsdag Anja: Bedankt voor de leuke show die jullie hebben neergezet.

Voetbalclub Boris: De combinatie van zang en dans met de kinderen was fantastisch!

bottom of page