top of page

Samen met Johnny Glitter hebben we deze geweldige Schuimparty. 

De schuimparty is een totaal beleving van schuim, muziek dansen en springen. Naast het schuim is er een provisioneel drive-in show aanwezig waarin Johnny Glitter de draait en zing en de boel opzweept 

 

Johnny Glitter is bekend van Holland’s Got Talent & de EK Hit 2021 op Radio 538 en heeft deze slijmparty zelf bedacht voor kinderen. ​Naast de grootste kinderhits zoals “Helikopter, Het Vliegerlied, Tsjoe Tsjoe Wa” en nog veel meer zal het publiek tijdens de show een aantal keren besmeurd worden door middel van slijm uit een slijmpistool.

Johnny Glitter weet  met zijn eigen liedjes zoals  “Springen, Springen, Springen”   de muzikale harten van de kinderen te stelen. Allemaal dansen ze graag mee op zijn liedjes. Met zijn hits: “Hoofd, schouders, knie en teen, Het Wilhelmus, Waanzinnig gedroomd (een remake van Kinderen voor Kinderen) en een Lang-zal-ze-leven” een lied voor de kinderen die bijna jarig zijn, maakt hij van uw feestje een groot succes. 

 

Kinds Schuimparty met:

  • Schuim voor anderhalf uur

  • zang

  • DJ met apparatuur (Drive-in show_)

  • spelletjes

  • dansjes

  • weggevertjes

 

De show duurt standaard anderhalf uur en kan met óf zonder geluid en licht (Drive-in show) ingehuurd worden. Extra tijd kan bijgeboekt worden.

(Zeer geschikte leeftijd 3 t/m 12 jaar)

(Ook geschikt te maken voor 12+)

IMG-20220720-WA0007.jpg
IMG-20220720-WA0011.jpg
IMG-20220720-WA0018.jpg
bottom of page